StartUp Codev: Compartir per créixer

21/04/2021

Activem les sessions: StartUp Codev. amb l’objectiu de continuar promovent sinèrgies entre els emprenedores i emprenedores que formen part de la xarxa Netmentora. Una iniciativa liderada des de la Junta d’Emprenedors de Netmentora per intercanviar coneixement i experiència en els diferents reptes que afronten les startups en el dia a dia.

 

“Gran sessió de coneixement profund amb els projectes de la xarxa Netmentora. Ganes del següent”

Felipe Ojeda, CEO & Co-founder Refruiting i membre de Netmentora

Un punt de trobada trimestral entre els més de 50 emprenedors de la xarxa, en un format molt dinàmic i atractiu on conèixer-se, debatre i compartir reptes i experiències per seguir consolidant empresa.

“Molt bon format per conèixer-nos entre nosaltres i intercanviar. ”

Marc Coderch, Founder Parc i membre Netmentora

 

L’ecosistema emprenedor està en evolució constant. La col·laboració i l’intercanvi de coneixement entre líders d’empresa és clau per desenvolupar una estratègia d’innovació a la cultura corporativa. Compartir, és créixer. Conforma un entorn en el que tots els qui hi participen guanyen i és una bona forma de superar barreres a través d’experiències d’altres persones.

“Una molt bona iniciativa, felicitats a la Junta d’Emprenedors per haver-la liderat”

Albert Bladas, Co-founder Columat i membre Netmentora

Comptar amb una comunitat, rodejar-te de persones afins a la situació i reptes que afrontes és una oportunitat per augmentar la teva xarxa de contactes, visibilitat i formar part d’un entorn on donar i rebre. La transferència de coneixement obre nous camins, reinventa i suma perspectives.

Newsletter

Segueix-nos

© IndianWebs