Santiago Lorente: “Vull ajudar que els emprenedors superin els obstacles i aconsegueixin els seus objectius”

20/04/2022

Santiago Lorente, ex-director General de Cerf Catalunya, s’uneix a la xarxa de Netmentora Catalunya. En Santiago té una dilatada carrera en la direcció d’empreses, i per això aportarà la seva gran experiència a emprenedors i emprenedores a l’hora d’orientar i ajudar a escalar els seus projectes.

Santiago, com et definiries?

Em considero una persona inquieta i molt curiosa. Sempre m’agrada cercar noves oportunitats de fer les coses i m’oriento molt a l’optimització dels recursos disponibles amb el que compta una empresa.

Ens podries explicar, de forma breu, que pots aportar a la xarxa Netmentora?

Crec que puc ajudar als emprenedors i emprenedores en diferents àmbits perquè tinc una experiència molt extensa, de més de quaranta anys, en el sector químic i farmacèutic.

Per quina raó et sumes a la xarxa Netmentora?

Perquè connecto amb els valors de Netmentora i m’encanta la idea de col·laborar i aportar el meu granet de sorra en aquesta xarxa tan potent d’intel·ligència col·lectiva. A més a més, m’atrau el desafiament que suposa la utilització de les noves tecnologies i l’ampliació de coneixement que se m’obre.

Quins són els teus reptes a Netmentora?

Ser capaç d’aportar tot el que estigui a la meva mà. Vull ajudar que els emprenedors superin els obstacles i aconsegueixin els seus objectius. 

Santiago, moltes gràcies per la teva aportació i benvingut a la xarxa de Netmentora Catalunya.

Newsletter

Segueix-nos

© IndianWebs