On boarding: Donem la benvinguda als nous membres!

18/10/2021

El passat 22 de setembre, més de 30 persones ens vam reunir als espais d’Aticco Bogatell per celebrar l’On-boarding anual. Va ser un espai d’immersió a Netmentora on vam donar la benvinguda a les noves incorporacions a la xarxa  però també vam retrobar-nos amb socis i premiats que vam poder rebre un update sobre les novetats a Netmentora.

Quan vam acabar l’esdeveniment, vam aprofitar la llum i la temperatura de finals de setembre per gaudir d’una sessió de networking a la terrassa. Ens va fer molta il·lusió retrobar-nos, conèixer noves cares i compartir experiències tot fent una cervesa San Miguel (gràcies!).

 

Antonio CrousJordi Meya, Santi Molins, Gina Fors, Salvador Rovira, Alberto Hernández, Ramon Praderas, Thomas Baudin, Ramon Aznar, Carmen Barceló, Paula Arias, Sylvain Boy, David Cuesta, Anna Cañadell, Nacho Rodés, Toni Alés, Felipe Ojeda, Carlota Serra, Jordi Sole,  Juan Carlos López, Axel Martínez, Xavier Creus, Ramon Barbero, Maria José Martínez, Dani Muñoz, Eduardo Conde, Susana Magrans, Santiago Castiella.

 

Molt contents de seguir creixent i acompanyant i sobretot poder fer-ho de manera presencial!

Us esperem als propers esdeveniments que pots trobar aquí!

Newsletter

Segueix-nos

© IndianWebs