Cristian Rovira, vicepresident del Grupo SIFU, liderarà els pròxims tres anys de Netmentora Catalunya

04/05/2021

Representants de startups, pimes i multinacionals s’uneixen a la nova Junta Directiva d’aquesta organització en ple creixement

L’organització fa un balanç positiu de 2020 i tanca un any al que ha acompanyat a 52 emprenedors que han creat 116 llocs de treball

Netmentora Catalunya, la xarxa europea d’intel·ligència col·lectiva i acompanyament empresarial, tanca un any de pandèmia amb més d’un 30% de creixement i canvis a la seva Junta Directiva. Empreses i empresaris/es que lideren aquest moviment internacional per a la creació d’ocupació, han demostrat que la col·laboració entre startups, pimes i multinacionals és i serà la clau del desenvolupament econòmic del territori. Els més de 200 líders d’empresa que formen la xarxa a Catalunya, han acompanyat al 2020 a 52 emprenedors/es amb la creació de 116 llocs de treball, una xifra que creixerà fins els 600 llocs de treball als pròxims 3 anys.

L’any 2021 despedeix a la junta actual, que ha liderat el creixement de la xarxa, per donar la benvinguda a una nova junta liderada pel Cristian Rovira, vicepresident de Grupo SIFU, que te com a màxim objectiu seguir incrementant el coneixement del moviment Netmentora per incrementar així el seu impacte en el desenvolupament econòmic de Catalunya. En paraules de Rovira, “ Barcelona necessita una xarxa potent d’acompanyament empresarial per ajudar a consolidar el seu posicionament com a ciutat emprenedora que crea empresa i ocupació”.

Com a objectius més executius, la nova Junta persegueix la creació de 600 llocs de treball a 3 anys, seguir innovant en el desenvolupament de formats que potenciïn la intel·ligència col·lectiva i la innovació creuada entre líders de startups, pimes i multinacionals, i assegurar la sostenibilitat de la xarxa basada en la reciprocitat, les persones que avui reben acompanyament, segueixin a la xarxa per acompanyar a altres persones després. Per això es recolzarà en Grups de Treball que responen a les inquietuds dels líders empresarials com la Igualtat i Diversitat, Connexions & Networking i especialment amb la Junta d’Emprenedors, que s’impulsa amb el lideratge de Felipe Ojeda, de Refruiting.

Per a les persones que estem emprenent, Netmentora és l’oportunitat d’accedir a l’experiència de perfils de primer nivell als que trigaríem anys en arribar, i a un entorn d’emprenedors entre els que ens ajudem i que també compartim els valors d’ajudar als que venen darrere comenta Felipe Ojeda, Cofundador y CEO de Refruiting i líder de la Junta d’Emprenedors Netmentora Catalunya.

Integrants de luxe a les dues juntes amb un líder nat

Cristian Rovira és un empresari amb una clara voluntat de servei a la societat i amb un llarg recorregut marcat per l’èxit i sobretot per l’esforç i el treball. Actualment és vicepresident i soci de Grupo SIFU, empresa de serveis líder a Espanya en la inserció de persones amb discapacitat a la qual es va incorporar amb tan sols 22 anys, quan la companyia comptava amb 100 treballadors. Es tracta d’un projecte empresarial novedós amb una marcada voluntat de servei social que va fer que Rovira es bolqués a la companyia. Actualment, Grupo SIFU té una plantilla amb més de 4.500 treballadors, un 87% d’ells amb discapacitat, i compta amb una xarxa de més de 30 oficines en tot el territori espanyol.

La nova Junta està formada també per:

Eli Abad (Sòcia Fundadora Between Technology), Núria Basi (Presidenta Basi Group), Pascal Bourbon (Soci Fundador A2B Investment), David Cabero (Director General Europa BIC), Marc Coloma (CEO Heura), Jean Alain Jullien (Partner You Are Capital), José Luis Llacuna (President i CEO International Cookware), Alejandro Martinez (Co-founder & Ex Presidente Grant Thornton), Marc Morillas (CEO Morillas Brand), Josep Mª Ortadó (Advocat i Soci M&O Abogados), Jordi Pascual (Co-founder i Dir. General Udon), Joan Pina (Co-founder Coverfy), Narcís Roura (Director General South West Europe PepsiCo), Juan Sitges (Business Advisor), Nora Sole (HR Director Cofidis), David Tomas (Co-founder & CEO Cyberclick).

La nova Junta d’Emprenedors/es

Lidereada pel Felipe Ojeda (Co-founder i CEO Refruiting) i formada per: Joaquim Bas (CCO Groots), Marc Coderch (Fundador Parc), Eduardo Gaya (CEO Barner), Carlota Hernández (Co-founder Profes en Apuros), Laura Fernández (Co-founder AllWomen), Albert Icart (CEO & Co-founder Kibus), Ana Luz Sanz (Co-founder Väcka), Sergi Playà (CEO & Co-founder Becrit), Gemma Prenafeta (Fundadora Sharify), Alejandro Ribó (CEO Surmile), Oscar Valledor (CEO & Co-founder Project Lobster).

Newsletter

Segueix-nos

© IndianWebs