Let’s cook, la solució pels teus sopars

12/07/2021

Let’s cook té una mica de cuidador i una mica de mag. Cuidador perquè sempre està per ajudar-te a solucionar els problemes del sopar, treure’t l’estrès de pensar i planificar per després acompanyar-te amb el pas a pas per executar la recepta. D’altra banda, els agrada dir que cada recepta està pensada perquè tingui aquesta màgia que conquistarà a la teva audiència, aquest ingredient nou o aquella combinació de sabors que mai has provat.

“Let’s cook per a nosaltres és passió pel que fem, és venir cada dia amb la il·lusió de preparar cada detall amb la màxima harmonia perquè tot sigui perfecte quan et toqui a tu posar fil a l’agulla.”

Let cook és a més una família en creixement, que s’envolta de gent amb ganes, que al seu torn són els majors promotors de l’empresa.

Què es perd el món si la vostra empresa no existís?
Principalment les ganes d’emprendre, de crear alguna cosa de zero i d’anar per aquesta sensació de feina ben feta quan s’agrega valor i es resol un problema real d’un client.
Ens diferenciem perquè per als tres socis, l’aposta de Let’s cook va ser un “all in”. El nivell d’implicació i energia dedicada és un factor que creiem decisiu en la fidelització de clients, proveïdors i treballadors. La proximitat amb els clients i la connexió que ells creen amb Let’s cook és molt motivadora. Considerem que, si alguna cosa fem bé, és envoltar-nos de les persones adequades.

Com vau decidir començar aquesta aventura empresarial?
Let’s cook neix com a projecte final de l’MBA que Gustav i Nicolás van realitzar. Durant l’any es van produir algunes validacions de base i es va comprovar que hi havia una necessitat real per part de segments nínxol. El feedback i reacció dels primers clients va motivar la decisió de llançar-se completament a crear l’empresa.

Heu creat alguna empresa anteriorment?
Els tres som emprenedors, i hem creat empreses. Gustav particularment es dedica a emprendre fa més de 10 anys a Barcelona i amb projectes al voltant de el món.

Què és el que us ha cridat l’atenció de Netmentora?
Principalment és una oportunitat gegant per a nosaltres per ampliar la nostra xarxa de contactes ja que som expatriats a Barcelona. Ens va cridar l’atenció la seniority dels socis, la motivació de les persones que dirigeixen l’organització i l’energia que transmet Netmentora com a xarxa.

Fins ara tot el procés ha estat súper valuós. La possibilitat de debatre decisions amb persones que ja han passat per on estem i rebre aquestes preguntes “incòmodes” que ens han fet qüestionar-nos i validar molts aspectes del nostre model de negoci.

On veieu la vostra empresa en els propers 2-3 anys?
Ens veiem sent una marca de referència en alimentació a nivell nacional, amb grans creixements, una operativa fluïda en diferents punts de país, i la mateixa proximitat amb el client que avui tenim.

Quin és el vostre somni?
Ser referents en menjar saludable, impactant en la qualitat de vida de les persones i el medi ambient.

Newsletter

Segueix-nos

© IndianWebs