Kurita, nova empresa sòcia de Netmentora

12/07/2021

Kurita Group s’incorpora a la xarxa de Netmentora Catalunya com a empresa sòcia i hem volgut parlar amb el Jordi Verdés, CEO de l’empresa des de fa més de 6 anys.

Kurita és una empresa multinacional del sector ambiental i de serveis amb més de 70 anys al mercat, compromesa amb la implementació de solucions sostenibles i respectuoses amb el mediambient en el tractament d’aigües i en la indústria del paper.

En paraules de Jordi Verdés, Kurita es una empresa japonesa on els valors són un fet diferencial, de fet els dos principals actius de l’organització són les persones i la recerca. El propòsit de Kurita és, en aquest sentit, ajudar l’indústria a estalviar aigua, energia i reduir l’impacte ambiental.

I tu, com a membre representant, com et definiries?

Jo soc una persona analítica orientada a resultats, però que amb els anys he descobert que el que el que més em motiva és crear ambients de treball que facilitin el desenvolupament de les persones amb qui treballo.

Jordi, per quina raó us sumeu amb Kurita a la xarxa de Netmentora Catalunya?

Perquè crec que puc ajudar a desenvolupar empreses i talent gràcies a la meva experiència internacional i el que he après dels diferents mànagers durant la meva carrera profesional

Tinc un equip molt autònom, amb el que compartim uns valors i experiència comuna, per aquest motiu crec que compartir experiències amb professionals d’altres sectors ens pot enriquir.

Què pot aportar Kurita a la xarxa de Netmentora Catalunya?

Com a empresa multinacional del sector ambiental i de serveis podem aportar a una xarxa com Netmentora molta experiència en el sector B2B, així com processos desenvolupats per gestió d’equips, clients i mercats internacionals

Quins és/són el/s vostre repte/s a Netmentora?

Per mi compartir i aprendre, tornar part del que la gent m’ha donat durant la meva carrera i continuar aprenent d’emprenedors. Bàsicament introduir el “cuquet” de l’emprenedoria a l’equip, veure que és possible fer coses increïbles amb pocs recursos.

Posant el focus en generar un impacte positiu en persones, empreses i territori, Kurita participarà activament en el procés de selecció i acompanyament de startups fomentant un emprenedoria sostenible. Al mateix temps, tindrà accés als esdeveniments i networking entre líders d’empresa i a espais d’intercanvi multidisciplinaris on absorbir l’actitud emprenedora.

Una oportunitat en la qual formar part d’un moviment empresarial internacional d’alt impacte que, a través de la reciprocitat i la col·laboració entre persones i empreses, fomenta el desenvolupament econòmic en territoris i la creació d’ocupació.

Gràcies per la teva aportació i benvinguts a la xarxa de Netmentora Catalunya!

Newsletter

Segueix-nos

© IndianWebs