Fresh people se suma a l’equip de Netmentora

12/07/2021

Fresh People se suma a la xarxa com a nou partner de Netmentora Catalunya per acompanyar les startups en la gestió de persones, ajudant-les a posar les persones en el centre de cada projecte i de cada negoci.

El seu propòsit és posar la gestió de persones al cor de les empreses innovadores i és per això que han decidit sumar-se a la xarxa de Netmentora Catalunya, ja que afirmen que “l’existència de Fresh People no s’entén sense la seva aportació de valor i participació en comunitats “, doncs forma part del seu ADN.

Van néixer el 2017 i s’especialitzen en la gestió estratègica de persones i reclutament per a empreses tecnològiques, a través de la seva metodologia innovadora i el seu enfocament per reclutar talent i ajudar al creixement de les empreses.

El seu repte actual és l’escalat i la consolidació d’una nova manera d’acompanyar les startups fomentant el coneixement de qualitat i les experiències que impactin en els negocis.

En la seva trajectòria han acompanyat a startups de la xarxa Netmentora com Barner Brand i Brava Fabrics i vénen a aportar coneixement, casos i solucions reals per a problemes reals en gestió de persones.

Us compartim el cas d’èxit acompanyant Barner Brand i també un manual on expliquen els 8 imprescindibles d’un equip d’alt rendiment.

Benvinguts Fresh People!

Newsletter

Segueix-nos

© IndianWebs