NUWE: “Volem convertir-nos en l’eina de referència per l’adquisició, la validació i la retenció de talent digital”

10 de noviembre de 2022

Nuwe ajuda equips de recursos humans proporcionant-los les eines que necessiten per, de forma objectiva i simple, detectar quins són els candidats programadors que millor encaixen amb les necessitats tècniques de les seves empreses. Ho fan a través de desafiaments i competicions de programació que dissenyen en conjunt amb els equips tècnics de les empreses i que simulen el dia a dia laboral a les mateixes: desafiaments i competicions que els candidats hauran de desenvolupar a través de la nostra plataforma gamificada i pels que seran avaluats. D’aquesta manera, les empreses poden verificar quins dels candidats encaixen millor tant a nivell tècnic com cultural i els programadors participen en processos de selecció didàctics que els ajuden a millorar les seves habilitats i a preparar-se pel món laboral.

Què es perd el món si la vostra empresa no existís?

Sense Nuwe, en un món on cada any les tecnologies que utilitzen els equips tècnics de les empreses canvien de forma dràstica, resultaria molt complicat per als equips de recursos humans comprendre les necessitats tecnològiques de les seves empreses i traduir-les a la contractació de programadores amb les habilitats tècniques necessàries per a aquestes.

Com vau decidir començar aquesta aventura empresarial?

En acabar la carrera d’enginyeria aeronàutica, tots tres vam decidir que volíem emprendre un projecte, encara que no sabíem per on començar. Amb l’arribada del covid, les empreses van començar a portar tots els seus processos de selecció de forma on-line, va ser en aquest punt on vam començar a veure diferents canals que molts programadors es queixaven de les proves tècniques que els feien arribar les empreses. D’aquesta manera, després de parlar amb desenes de programadors ens vam adonar que efectivament tots es queixaven d’aquestes proves, ja que eres com un examen de matemàtiques i no avaluaven els seus coneixements reals en el desenvolupament de programari. En aquest punt vam començar a parlar amb equips de recursos humans d’empreses i vam veure clarament el problema, i és que aquests equips no tenen els coneixements, o millor dit, una eina que els permeti entendre les necessitats tècniques de les seves empreses i traduir aquestes necessitats en la contractació de bons programadors per a aquestes.

Heu creat alguna empresa anteriorment?

No, durant el procés de creació de Nuwe vam començar diferents projectes diferents, però no vam arribar a convertir-los en una empresa.

Què és el que us ha cridat l’atenció de Netmentora?

El fet de poder tenir accés a l’acompanyament i experiència de líders de les empreses més prestigioses del món ens segueix semblant increïble. “Per nosaltres que som emprenedors joves, Netmentora ens permet portar el nostre desenvolupament personal i professional a un altre nivell.” – Cofundadors de NUWE

On veieu la vostra empresa en els pròxims 2-3 anys?

En els propers 2 anys esperem que, en part gràcies a l’acompanyament de Netmentora, haver adquirit els coneixements necessaris per haver millorat en producte, màrqueting, vendes, estratègia i gestió interna del nostre equip. D’aquesta manera esperem fer créixer el nostre equip i internacionalitzar Nuwe. També, ampliar el ventall de modalitats a la nostra plataforma a altres àmbits que no siguin específicament de programació, com a màrqueting, disseny o negoci. A més, també pensem ampliar el nostre producte per aprofitar altres línies de negoci on hem detectat gran interès per part de diferents clients, com podria ser la formació interna gamificada dels seus equips tècnics.

Quin és el vostre somni?

El nostre somni és construir una empresa que generi un impacte i una petjada a nivell mundial. Convertir-nos en l’eina preferida per a empreses i candidats d’arreu del món pel que fa a l’adquisició, la validació i la retenció de talent digital.