El primer campus d’Intel·ligència Artificial i Especialització Tecnològica exclusiva per a dones

13/04/2021

AllWomen és el primer campus d’Intel·ligència Artificial i Especialització Tecnològica exclusiva per a dones professionals.  Són més de 200 empreses les qui confien en el projecte i contribueixen a la seva missió d’augmentar la diversitat a les empreses, coorganitzant esdeveniments, oferint beques i borsa de treball.

“Impulsem a les dones a través de la formació perquè el coneixement es l’ actiu més valuós en un món en constant evolució”

Laura Fernández, CEO AllWomen i membre de Netmentora

Una comunitat creixent per l’empoderament i visibilitat de les dones en tecnologia. Ofereix programes per a dones impartits per dones reivindicant un espai on les dones siguin la majoria reconeguda, un entorn des d’on accedir, fer ús i crear tecnologia. L’eina del futur i transversal a totes les professions i per això, democratitzen la seva accessibilitat.

“El col·lectiu de les dones i el sector tecnològic segueixen necessitant una empenta per augmentar les xifres que ens indiquen que aquestes representen el 18% de l’ocupació a Espanya”

Laura Fernández, CEO AllWomen i membre de Netmentora

AllWomen continua la tasca iniciada per FutureFunded a Barcelona a finals del 2017 a favor de potenciar i augmentar el número de dones en el sector tecnològic. Des de llavors, la seva fundadora Laura Fernández planteja crear el primer programa només per a dones en Intel·ligència Artificial.

Actualment, la Laura afronta el repte de consolidar la seva empresa i des de Netmentora l’acompanyarem en aquest procés. Un procés en el que, fins ara, ha comptat especialment amb el suport de l’Eli Abad, Sòcia Fundadora Between Technology, i amb el suport dels membres de la xarxa, qui al llarg d’aquests mesos, han anat aportant la seva experiència per sumar a la consolidació de AllWomen.

A la seva disposició, l’accés a la major xarxa EU de líders empresarials sense cost. Una oportunitat on evolucionar la seva empresa i la seva xarxa de contactesal mateix temps que envoltar-se de persones que comparteixen experiència per créixer professionalment, consolidar empresa i ocupació, i fomentar un emprenedoria sostenible.

 

Newsletter

Segueix-nos

© IndianWebs