Col·laborem amb el Lab d’Acció Social de Blanquerna – Universitat Ramon Llull

31/03/2022

Durant les darreres setmanes, hem col·laborat amb el Lab d’Acció Social de Blanquerna – Universitat Ramon Llull. La nostra sòcia Lorena Toda i Xavi Rius , Soci Jr de la xarxa, van oferir una xerrada inspiradora als responsables i gerents de diferents entitats socials que participen en el Lab. La col·laboració entre les dues entitats continua després de la bona acollida que va tenir la participació de la Yolanda Tarango, sòcia de Netmentora, durant el mes de febrer.

Lab d’Acció Social de Blanquerna – Universitat Ramon Llull està basat en un model de learning by project. Col·laboren set entitats socials que estan impulsades, al seu torn, per set empreses. Són iniciatives que esdevenen sostenibles gràcies a la cooperació de tots els actors i que enriqueixen la cadena de valor de cada una de les empreses i entitats socials que hi participen.

Un dels objectius de les xerrades era inspirar-los a l’hora d’implementar i desenvolupar la intraprenedoria amb el disseny de projectes que permetin compartir propòsits socials a empreses i entitats.

En el transcurs del col·loqui, els socis van compartir la seva experiència i va resoldre qüestions relacionades amb:

Quina és la clau o claus a tenir en compte en el moment de fer intraprenedoria?

Quines habilitats s’han de treballar?

Estan les entitats socials preparades per a cocrear projectes d’empreses?

Com es poden apropar de forma efectiva?

Volem donar les gràcies a Lab d’Acció Social de Blanquerna – Universitat Ramon Llull per la confiança dipositada en l’experiència dels membres de la xarxa de Netmentora Catalunya i a la Lorena Toda i el Xavi Rius, per les seves excel·lents aportacions.

Newsletter

Segueix-nos

© IndianWebs