BREAKfast pitch, coneix a les startups candidates per accedir a Netmentora

05/05/2021

Els BREAKfast són la porta d’entrada a la major xarxa Europea de suport a l’emprenedoria per a la construcció de futur. Una trobada mensual de pitch i networking on conèixer i votar als futurs emprenedors i emprenedores de Netmentora.

Netmentora és la major xarxa Europea d’intel·ligència col·lectiva i innovació creuada. Fomentem l’acompanyament empresarial a emprenedors/es i l’intercanvi de coneixement entre líders d’empresa. El nostre propòsit és impactar en persones i territoris creant ocupació i desenvolupament econòmic mitjançant la unió de startups, pimes i multinacionals.

Una oportunitat on multiplicar l’èxit de la teva startup x4 rodejat dels principals líders d’empresa

Els emprenedors i emprenedores candidats han optat a la oportunitat d’accedir al coneixement i networking de grans líders d’empresa que mitjançant una metodologia d’acompanyament en xarxa, els ajudarà a portar el seu negoci al següent nivell.

Ens hem trobat a la terrassa d’Aticco Verdaguer gràcies a la col·laboració conjunta amb Aticco, on hem gaudit esmorzant amb Ethics Coffe, i hem tingut la oportunitat de conèixer 5 projectes candidats liderats per persones molt potents que han dinamitzat la sessió.

Coneix a les startups candidates

EIPRIL: DNVB de gafas 100% customizables con venta omnicanal (+)

GOOAPPS: Tecnología puntera al servicio de la salud. Apps y wearables para ofrecer un valor añadido al sector sanitario (+)

SAVI COLLECTION: Empresa de moda que fabrica accesorios sostenibles con piel de manzana (+)

OASIS HUNTERS: Marketplace de escapadas rurales sorpresa de proximidad (+)

VALERDAT: Software desarrollado mediante inteligencia artificial para poder ayudar en la optimización de compras al por mayor (+)

 

Newsletter

Segueix-nos

© IndianWebs