Blanca Alonso: “Connecto al 200% amb els valors de Netmentora”

05/04/2022

Blanca Alonso, Executive Consultant de Nae, s’incorpora a Netmentora Catalunya. D’aquesta manera s’uneix als seus companys i companyes de Nae (Alberto Hernández, Cristóbal Escoda, Georgina Fors, Jordi Meya, Susana Magrans i Toni Ibañez)  que ja formen part de la xarxa.

Amb la seva adhesió, Blanca aportarà la seva experiència a emprenedors i emprenedores en el procés de reforçar i escalar els seus projectes i, de manera paral·lela, ella creixerà amb l’experiència de la xarxa.

Hem volgut xerrar breument amb la Blanca per conèixer-la una mica més.

Blanca, com et definiries?
Em definiria com una persona inquieta, curiosa que m’encanta aprendre i cocrear. El meu propòsit és connectar persones i idees per a crear un món una mica millor.

Ens podries explicar, de forma breu, quin és l’objectiu que perseguiu a Nae?
Nae perseguim provocar el canvi reptant i acompanyant en la transformació d’organitzacions, de manera personal i pròxima, mitjançant una consultoria de principi a fi.

Per quina raó et sumes a la xarxa Netmentora?
Perquè connecto al 200% amb els valors de Netmentora, m’encanta el seu propòsit, l’equip que l’està empenyent i l@s miembr@s que he conegut.

Què pots aportar a la xarxa Netmentora?
Jo crec que puc aportar la meva experiència en gestió del canvi, en disseny i dinamització de xarxes i esdeveniments, i en temes d’impacte social.

Quins són els teus reptes a Netmentora?
Ser capaç d’aportar al màxim. Puc ajudar al fet que es generin més connexions i que el creixement de les persones i de la xarxa sigui exponencial.

Blanca, moltes gràcies per la teva aportació i benvinguda a la xarxa de Netmentora Catalunya!

Newsletter

Segueix-nos

© IndianWebs