Amphora Logistics: Tercierització de la logística per l’e-commerce

18/10/2021

Amphora és una empresa tecnològica que permet externalitzar la logística a empreses ecommerce. Cobreixen totes les etapes de la cadena, des de l’entrada i emmagatzematge de l’inventari, la preparació de comandes i l’enviament final a client. Tot això gestionat de forma automàtica a través de la plataforma. Parlem amb Joan Tresserras i Adrià Cortés, Co-founders d’Amphora Logistics

Què es perdria el món si la vostra empersa no existís?

Avui dia els petits i mitjans eCommerce no troben al mercat solucions logístiques adaptades a les seves necessitats. Gràcies a Amphora els negocis de venda online poden competir amb els grans eCommerce de mercat oferint una logística de primera classe a un preu assequible.

“La nostra missió és que els nostres clients puguin focalitzar tot el seu temps a fer créixer el seu negoci, assegurant-los que els portarem a terme la seva logística de manera eficient i assequible. Amb una xarxa de magatzems, transportistes i una tecnologia integrada per optimitzar la cadena logística ajudem a millorar temps de lliurament, costos d’enviament i l’experiència dels clients.”

Joan Tresserras i Adrià Cortés, Co-founders d’Amphora Logistics i membres de Netmentora

 

Què és el que us ha cridat l’atenció de Netmentora?

Ens va recomanar Netmentora una startup que estava en fase d’acompanyament i vam decidir contactar. Des del principi vam veure el valor que podria oferir Netmentora a un equip jove com nosaltres.

 

“La possibilitat d’accedir a professionals i empresaris amb molta experiència ens ha ajudat molt des de l’inici. També valorem molt l’ambient que es respira dins de la xarxa on sempre ens ajudem unes startups a altres.”

Joan Tresserras i Adrià Cortés, Co-founders d’Amphora Logistics i membres de Netmentora

On veieu la teva empresa en 3 anys?

Acabem de tancar la nostra primera ronda de 1M € entre públic i privat. Això ens permetrà fer-nos referents a escala nacional i començar a temptejar el terreny per poder internacionalitzar el 2022. Volem ser la millor solució logística per eCommerce i enfocar el nostre creixement a al sud d’Europa i Sud-amèrica durant els propers 2-3 anys.

 

Quin és el vostre somni?

Estem molt contents de poder ajudar a el petit i mitjà comerç a reivindicar-se i que la gent no sàpiga només que existeixen, sinó que poden oferir un servei tan bo com els grans eCommerce i retailers de l’mercat. Per a nosaltres és un orgull veure com els nostres clients creixen al nostre costat.

Gràcies per la vostra aportació i benvinguts a la xarxa de Netmentora Catalunya

Newsletter

Segueix-nos

© IndianWebs