Women Pitch: el 6 d’abril també és el dia de la dona

20 d'abril de 2022

Durant la trobada de pitch d’aquest mes d’abril hem tingut l’oportunitat de poder conèixer i votar a les futures emprenedores de Netmentora.

Després de les darreres edicions en format digital, en aquesta ocasió ens vam trobar de forma presencial a Aticco Verdaguer per a celebrar el WOMEN PITCH.

WOMEN PITCH és una convocatòria que reivindica que el dia de la dona pot ser qualsevol dia del l’any (no només el 8 de març) i que serveix per a donar visibilitat i oferir acompanyament a iniciatives liderades i impulsades per dones.

Abans de la presentació dels projectes, la Laura Fernandez (premiada i Ceo/ fundadora d’All Women) i la Eli Abad (premiada i sòcia de la xarxa), van oferir una xerrada en la que ens van exposar el Decàleg de la Dona Emprenedora de Netmentora Catalunya. Un decàleg que pretén servir de guia i inspiració per a tots els membres de la xarxa.

Et convidem a conèixer i seguir de prop les startups candidates seleccionades que passen a la fase de Bootcamp de Netmentora. Son les següents:

1. Bamboo energy: Plataforma SaaS per a empoderar al consumidor final en el seu consum energètic mitjançant la participació agregada en els nous mercats i mecanismes existents, accelerant així la transició energètica. 2. E-agora: Plataforma que fa realitat la connexió entre ciutadania i administració pública perquè els municipis puguin impulsar la sostenibilitat i la cogobernanza. 3. Wipass: Eina de màrqueting Wi-Fi per als establiments que ofereix una plataforma per a monitorar el negoci, analitzar el target i comunicar-se en temps real amb els clients durant la seva estada. 4. Nextmol: Plataforma SaaS basada en el modelatge molecular i la intel·ligència artificial per a accelerar el descobriment de productes químics. 5. Mínima Organics: Produeixen productes d’higiene dental lliures de plàstic, en envasos compostables, reciclables i emplenables.

Enhorabona a totes!!