TST nova empresa Sòcia de Netmentora Catalunya

16 de febrer de 2022

Torres Servicios Técnicos s’incorpora a la xarxa de Netmentora Catalunya com a empresa sòcia de la qual el seu director general, Juan José Torres, ja formava part com a soci a títol individual.

TST és una empresa amb seu a Vilassar de Dalt que ofereix serveis en l’àmbit nacional de lloguer de potència elèctrica, climatització, ventilació forçada, fred industrial, il·luminació, assecat d’humitats i bombament d’aigua. El seu servei és de 24 hores/7 dies i 365 dies a l’any

Juan José ¿com et definiries?

Em defineixo com una persona compromesa amb la societat, amb una gran voluntat de servei, obert a aprendre cada dia i amb una gran capacitat d’ajudar altres persones a aconseguir els seus objectius.

Per quina raó TST augmenta el seu compromís a la xarxa Netmentora?

Crec que Netmentora brinda als emprenedors un espai de formació i evolució de primer nivell, gràcies a l’acompanyament de molts directius i empresaris. I és just en aquest acompanyament on TST vol augmentar el seu compromís social per a obtenir que els nous projectes professionals i personals dels emprenedors evolucionin. Retornar a la societat tot el que ens ha donat és la nostra obligació. – Juan José Torres, director general de TST –

Què pots aportar (o què pot aportar la teva empresa) a la xarxa Netmentora?

Des de la meva posició com a director general crec que puc aportar l’experiència acumulada durant vint-i-quatre anys en la direcció i assessorament de projectes empresarials. En la meva carrera professional he intentat sempre estar al capdavant de TST amb la pretensió d’humanitzar l’empresa i estudiar nous models de negoci que milloressin els nostres serveis i ens fessin més competitius. Des de TST podem aportar la nostra experiència de més de quaranta-cinc anys en el sector de serveis B2B. El mercat del lloguer de maquinària està en contínua evolució i canvi. Torres Serveis Tècnics ha sabut adaptar-se, improvisar i innovar per a aconseguir continuar sent competitius. Justament aquesta capacitat de canvi constant ens permet compartir amb els emprenedors coneixements i experiències per a mostrar-los altres possibilitats per a la consecució dels seus objectius.

Quins són els teus/els vostres reptes en Netmentora?

El meu principal repte és aprendre i compartir la meva experiència amb els altres. Soc una persona motivadora, capaç de treballar amb els emprenedors que vulguin avançar personalment i professionalment. Però també obert a conèixer noves formes i models de negoci que m’enriqueixin. Els emprenedors mostren idees i actituds increïbles, el nostre repte ha de ser ajudar-los en la materialització dels seus somnis, acostant-los a la realitat empresarial des de l’experiència.

Benvinguts a la xarxa Netmentora Catalunya!