Rosaparks, nova empresa sòcia

21 de febrer de 2022

Rosaparks s’incorpora com a empresa sòcia a la xarxa Netmentora Catalunya. Rosaparks és la primera consultora creativa B Corp decidida a canviar el món a través del màrqueting i la publicitat. Ajuden les marques a definir el seu propòsit i a activar-lo a través de projectes creatius d’impacte social amb un doble objectiu: fer el bé i construir marques rendibles i transcendents.

Alba Gúzman és la cofundadora de l’agència Rosaparks. Alba, com a membre representant com et definiries?

Sóc una professional sènior en publicitat que creï en la triple sostenibilitat i en el poder de les marques per a construir un món més just i pròsper. Soc cofundadora de ROSAPARKS i especialista en Purpose Branding i màrqueting d’impacte. Soc professora de comunicació de propòsit, mentora de startups d’impacte social, promotora dels ODS de l’Agenda 2030 i Business Angel donant suport a l’emprenedoria femenina.

Per quina raó se suma la teva empresa a la xarxa Netmentora?

Comparteixo els valors de la xarxa i crec fermament en les sinergies entre empreses i emprenedors per a multiplicar i impactar positivament en benefici propi i del territori.

Què pot aportar la teva empresa a la xarxa Netmentora?

Com a agència creativa B Corp aportem una visió del màrqueting, la comunicació i la publicitat compromesa amb les marques però també amb la societat i el planeta. Creiem que propòsit i benefici són dues cares de la mateixa moneda i que existeix una altra manera més compromesa i pròspera de fer negocis i impactar positivament.

Quins són els vostres reptes en Netmentora?

Volem aprendre i inspirar-nos a través de l’experiència, ja sigui positiva o negativa, de la resta de membres de la xarxa, i poder aportar la nostra experiència i punt de vista per a créixer i ser millors. Benvinguts Rosaparks, a la xarxa Netmentora Catalunya!!