Premis DonaTIC: Reconeixement al talent de les dones en l’àmbit tecnològic i digital.

18 d'octubre de 2021

El passat dimecres 13 d’octubre es va celebrar la gala de lliurament dels Premis Dona Tic 2021, als quals hi optaven més de de 80 candidatures. Aquests guardons, impulsats pel Departament de la Vicepresidència, Polítiques Digitals i Territori, s’inscriuen dins el Pla DonaTIC i són un reconeixement al talent de les dones en l’àmbit tecnològic i digital.

Els Premis DonaTIC s’han consolidat com a referent a l’hora de reconèixer i divulgar la feina de les estudiants i professionals catalanes en l’àmbit tecnològic. Aquests guardons tenen el doble objectiu de reconèixer i divulgar-ne el paper i el talent de les dones i d’oferir referents a nenes i noies per animar-les a dedicar-se a les disciplines CTEM (ciència, tecnologia, enginyeria i matemàtiques). Més de 500 dones ja s’hi han presentat durant els darrers 7 anys.

Als premis hi va participar com a membre del jurat l’Eli Abad, Sòcia Fundadora de Between Technology i Líder del Grup de Treball d’Igualtat i Diversitat de Netmentora Catalunya. També la nostra directora Beatriz de Vicente Buqueras, que va entregar el premi Dona Emprenedora a Cristina Corchero de Bamboo Energy. Enhorabona!

Des de Netmentora, compartim l’objectiu i necessitat de promoure la presència femenina en el món professional, empresarial i acadèmic i, especialment, a les disciplines CTEM.