Pitch s’startups en col·laboració amb ProCornellà.

17 de desembre de 2021

El passat 14 de desembre vam celebrar al Hub La Pirámide del Viver d’Empreses de Procornellà un pitch d’emprenedors/es del Centre d’Empreses de Procornellà que van presentar la seva candidatura i van rebre feedback directe sobre els seus projectes de diferents líders d’empresa de la Xarxa Netmentora.

Durant la sessió vam tenir l’oportunitat de conèixer els següents projectes, que optaven a passar a etapa d’estudi per seguir coneixent-nos i poder optar a l’acompanyament de Netmentora.

Estoko Logistics Mapsi Photonics APPOLO APP Shopiendo SectorCNC

El Centre d’Empreses Procornellà és l’àrea de l’empresa municipal de promoció social, urbana i econòmica de Cornellà de Llobregat, que té com a finalitat crear i mantenir ocupació a través de fomentar l’esperit emprenedor i innovador i del suport a la creació i consolidació d’empreses a Cornellà de Llobregat .

Mitjançant el Centre d’Empreses de Procornellà, els / les emprenedors / es seleccionats tindran accés al nostre programa de selecció per accedir, de forma 100% finançada, a l’acompanyament ofert per la Xarxa Netmentora formada per més de 14.000 líders d’empresa.

Gràcies a la col·laboració, les persones seleccionades tindran vinculació a les dues entitats, permetent ampliar el seu recorregut d’acompanyament per consolidar la seva empresa, adaptant-se a les seves necessitats.