Pitch Netmentora i ACCIÓ: Espai on conèixer els futurs emprenedors de la xarxa.

18 d'octubre de 2021

Els BREAKfast són la porta d’entrada a la major xarxa Europea de suport a l’emprenedoria per a la construcció de futur. Una trobada mensual de pitch i networking on conèixer i votar als futurs emprenedors i emprenedores de Netmentora.

Netmentora, un moviment empresarial global d’alt impacte que, a través del coneixement i la col·laboració entre persones i empreses, fomenta el desenvolupament econòmic dels territoris i la creació d’ocupació. Posant el focus en el suport a persones emprenedores i mitjançant una metodologia única, creem espais d’intercanvi i networking que fomenten el creixement professional dels líders d’empresa.

Una oportunitat on multiplicar l’èxit de la teva startup x4 rodejat dels principals líders d’empresa Els emprenedors i emprenedores candidats van optar a l’oportunitat d’accedir al coneixement i networking de grans líders d’empresa que mitjançant una metodologia d’acompanyament en xarxa, els ajudarà a portar el seu negoci al següent nivell.

En aquesta ocasió, va ser oganitzat juntament amb ACCIÓ. Ens vam trobar a la terrassa del Pier 01 de Tech Barcelona, on vam gaudir esmorzant amb Ethics Coffe, i vam tenir l’oportunitat de conèixer 6 projectes candidats.

Coneix a les startups candidates seleccionades que passen a la fase de Bootcamp de Netmentora Recovo: Plataforma B2B on les marques de moda poden comprar i vendres excedents de teixits de col·leccions passades. (+) Voltea Communities: Plataforma per crear comunitats d’innovació oberta amb stakeholders. (+) B the Beach Brand: Start-up que dissenya, produeix i comercialitza roba de bany sostenible per a dona. (+) Gamesquare: Compraventa instantània de productes gaming i col·leccionables.(+)