Orpheus: Gestió intel·ligent per garantir espais sostenibles i confortables.

19 d'octubre de 2021

ORPHEUS és una plataforma de gestió intel·ligent d’edificis per garantir uns espais saludables, sostenibles i confortables. Mitjançant la seva tecnologia, basada en uns sensors sense fils i una plataforma basada en IA, arriben als edificis per millorar l’experiència dels usuaris: garantint unes condicions saludables i, alhora, ajuden els gestors de l’edifici a aconseguir-ho amb el mínim impacte energètic.

“Passem la major part de la nostra vida a l’interior dels edificis i, de vegades, no som conscients dels riscos que per a la nostra salut pot suposar trobar-nos en espais mal gestionats.”

Carles Morales i Massimo Angelini, Co-founders d’Orpheus i membres de Netmentora

Amb Orpheus això ha deixat de ser un problema. Els espais s’adapten a les condicions reals de cada moment per proporcionar el màxim confort i salut, controlant la qualitat ambiental, temperatura i altres variables que permeten el desenvolupament òptim de les persones en els espais interiors. Edificis, persones i medi ambient, alineats per construir unes ciutats del futur més intel·ligents, resilients i adaptades a través de la gestió eficient.

Què es perdria el món si la vostra empersa no existís?

Sense cap mena de dubte, el món perdria una gran oportunitat de rebaixar ràpidament l’impacte mediambiental dels edificis (que suposen el 40% del consum global) i, alhora, l’oportunitat que tots i totes tinguéssim experiències més saludables quan els ocupem.

Què és el que us ha cridat l’atenció de Netmentora?

Realment ens ha sorprès molt la proactivitat de tothom: tant membres com a equip intern de Netmentora. Es nota molt que la gent que forma la xarxa hi són per ajudar, i que gaudeixen fent-ho. I això és un regal per a nosaltres que esperem tornar aviat.

On veieu la teva empresa en 3 anys?

El nostre projecte té una clara ambició d’arribar a tenir presència internacional, i en 2-3 anys esperem haver desembarcat a la majoria del territori europeu ja, sent la solució líder en experiència d’usuaris en edificis.

Quin és el vostre somni?

El nostre somni és que puguem mirar enrere i veure com aquesta idea de bojos del 2018 s’ha pogut convertir en un impacte positiu per a tota la societat. Que tot l’equip que forma o ha format Orpheus se senti orgullós de la feina feta i, sobretot, que s’ho hagi passat genial pel camí.

Gràcies per la vostra aportació i benvinguts a la xarxa de Netmentora Catalunya