Oasis Hunters: Escapades rurals secretes.

18 d'octubre de 2021

Oasis Hunters ofereix escapades a cases rurals amb encant a llocs secrets de proximitat.

Els seus fundadors, Joshua i Marina, amb la idea de voler desconnectar del soroll i la rutina de la gran ciutat, exploraven sovint zones poc massificades, trobant veritables “oasi” on no només les instal·lacions eren de qualitat sinó que el còmput general (entorn, tracte personal, filosofia de l’allotjament), els proporcionaven una visió de l’experiència totalment enriquidora i gratificant. D’aquesta manera, van començar a compartir les seves experiències a les persones del seu entorn veient com es despertava un cert interès en aquest tipus d’escapades.

Així va sorgir Oasis Hunters, el que ara és un portal especialitzat en el turisme rural de proximitat, basat en l’experiència secreta, on aporten als usuaris una selecció d’allotjaments validada, expetise en destinació i una experiència totalment organitzada.

Què és el que us ha cridat l’atenció de Netmentora?

Personalment, la varietat de perfils que es troben dins de Netmentora, tant a nivell de soft skills com hard skills, hi ha una varietat de visions i perspectives molt àmplia, però tots els perfils que integren a Netmentora mostren un clar punt en comú: la seva disposició i ganes d’escoltar i ajudar-te en tot el que puguin.

On veieu la teva empresa en 3 anys?

Ens agradaria poder establir el mercat espanyol com marketplace líder en experiències rurals, i alhora, desembarcar el concepte en països propers, molt alineats amb la filosofia de turisme rural (Alemanya, França, UK ..).

“El nostre somni és poder apropar el turisme rural d’una manera amena i divertida a altres generacions i crear ponts generacionals cap a aquest tipus d’experiències, perquè tot el món d’una oportunitat a aquestes experiències ia les destinacions on es troben, i poder així ajudar a les petites economies locals.”

Joshua Molina, Co-founder i CEO a Oasis Hunters i membre de Netmentora Gràcies per la teva aportació i benvinguda a la xarxa de Netmentora Catalunya