Mobile World Capital Barcelona, nova empresa sòcia

21 d'octubre de 2022

Mobile World Capital Barcelona (MWCapital) se suma com a nova empresa sòcia de Netmentora Catalunya.

MWCapital és una iniciativa que impulsa el desenvolupament digital de la societat i ajuda a millorar la vida de les persones a nivell global construint un futur més inclusiu, equitatiu i sostenible mitjançant l'ús humanista de la tecnologia.

Amb suport públic i privat de Barcelona, Catalunya, Espanya i internacional, la fundació treballa en quatre àrees: connectivitat intel·ligent, societat digital, talent digital i, mitjançant The Collider, innovació a través de l'emprenedoria de base científic-tecnològica.

A més, MWCapital acull MWC Barcelona i va fundar 4 Years From Now (4YFN), la plataforma de negocis per a la comunitat de startups present en tots els esdeveniments de MWC a tot el món.

Óscar Sala, Director de The Collider, durant la seva carrera professional ha assumit diferents rols en innovació i transformació digital ajudant sectors tradicionals a transformar el seu negoci. Óscar se suma a la xarxa “per la qualitat de la xarxa i el bon feedback que ha tingut dels seus membres”. Per part seva, Pol Hortal, Corporate Relations Manager, acumula més de 20 anys d'experiència creant i escalant start-ups i impulsant la innovació en empreses multinacionals per a potenciar la seva competitivitat s'uneix a Netmentora per a “poder compartir experiències i ajudar projectes a combinar impacte i negoci”.