Nova composició de la Junta d’Emprenedors Premiats de Netmentora Catalunya

23 de febrer de 2022

En el dia d’ahir es va celebrar una reunió ordinària en la qual els membres de la Junta d’Emprenedors Premiats de Netmentora Catalunya van votar a favor de l’adhesió, com a noves integrants, d’Anna Cañadell (cofundadora de BCome / Sòcia JR), Georgina Coll (cofundadora de Columat / Premiada Netmentora) i Mónica Rodríguez (cofundadora de Recovo / Premiada Netmentora).

Després de la votació, Felipe Ojeda (Co–founder i CEO de Refruiting) i president de la Junta d’Emprenedors Premiats, les va proposar com a membres de ple dret i totes tres van acceptar. Així doncs, la nova Junta estarà formada per: Joaquim Bas (CCO Groots), Eduardo Gaya (CEO Barner), Carlota Hernández (Co–founder Profes en Apuros), Laura Fernández (Co–founder AllWomen), Albert Icart (CEO & Co–founder Kibus), Ana Luz Sanz (Co–founder Väcka), Alejandro Ribó (CEO Surmile) i Oscar Valledor (CEO & Co–founder Project Lobster), Anna Cañadell (cofundadora de BCome / Sòcia JR), Georgina Coll (cofundadora de Columat / Premiada Netmentora) i Mónica Rodríguez (cofundadora de Recovo / Premiada Netmentora).

D’altra banda, Felipe Ojeda, va aprofitar l’ocasió per a agrair especialment a les persones que deixaven el seu càrrec en la Junta d’Emprenedors Premiats, Marc Coderch (Fundador Parc) Sergi Playà (CEO & Co–founder Becrit) i Gemma Prenafeta (Fundadora Sharify), el seu treball i dedicació durant aquest temps.

Des de Netmentora Catalunya, una de les xarxes europees més importants d’intel·ligència col·lectiva i acompanyament empresarial, seguim amb el propòsit ferm de liderar la creació d’empreses, incrementar l’impacte positiu i la ràtio d’ocupació a Catalunya. Altrament, volem que l’organització esdevingui com un escenari on es manifesten i es transformen les concepcions més clàssiques de la representació del poder. Un espai on la participació de les dones, en els més alts nivells de direcció, representi una font de canvi de la dinàmica social en la cerca de l’equitat de gènere. La nova Junta d’Emprenedors Premiats aglutina l’experiència de sòcies i socis que van formar part de juntes anteriors, a més de la incorporació de noves companyes. Tots els integrants assumeixen les seves funcions amb il·lusió i amb ganes de treballar per a consolidar les activitats dutes a terme, així com liderar iniciatives que aportin valor a les startups de la xarxa, connectar-se amb la Junta Directiva de Netmentora i motivar la participació de les startups a la xarxa.