Netmentora Catalunya estrena noves oficines a Monday Pau Claris

28 d'octubre de 2022

Netmentora Catalunya trasllada la seva seu a Barcelona al nou edifici de Monday Pau Claris, situat en el número 79 del mateix carrer. Unes instal·lacions en el centre de Barcelona que ocupen gairebé 3.100 m², distribuïts en 5 plantes i que incorpora serveis com terrassa, gimnàs, cantina o pàrquing, així com una extensa oferta d'activitats i esdeveniments.

El trasllat a la nova seu va més enllà d'un canvi d'ubicació i forma part d'una decisió estratègica on els esdeveniments d'intercanvi de coneixement tenen un gran pes en les dinàmiques de la xarxa. D'aquesta manera, Monday entra a formar part de Netmentora Catalunya com partner.

Monday és una xarxa d'espais de treball que ofereixen oficines privades, cotreball, sales per a esdeveniments i sales de reunions, cuidant sempre l'ambient i el disseny. La filosofia Monday Working Spaces combina treball, oci, esport, esdeveniments per a la comunitat i una cuina sana i fresca. Una oficina flex i uns espais de treball còmode, confortable i ergonòmic, amb llum natural i ben condicionat per a facilitar la concentració i creativitat.

A través d'aquesta nova seu, Netmentora continuarà impulsant un model de treball transversal i col·laboratiu per a tota la xarxa.