Mims: un concepte innovador de gominoles sense sucre amb vitamines, minerals i nutrients essencials

4 de maig de 2022

Mims és un concepte innovador de gominoles sense sucre amb vitamines, minerals i nutrients essencials per a la cura diària, amb un sabor i una textura exquisits a més d’unes formes originals. Actualment la marca compta amb tres productes: Mims Immune Support i Mims Immune Support Kids, tots dos amb Vitamina C, D i Zinc, i Mims Beauty amb Col·lagen i Biotina.

Què es perd el món si la vostra empresa no existís?

Vivim en una societat molt exigent, on ens veiem obligats a prioritzar les nostres amistats, feina, relacions, etc. i on hem normalitzat que el nostre benestar i fins i tot la nostra salut pugui passar a un segon pla. Mims ofereix un producte que permet cuidar-nos tenint en compte l’escenari actual on vivim. Un producte per al dia a dia, que s’adapti sense problemes a les nostres rutines per complexes o exigents que siguin. Que sigui pràctic, fàcil i sense costures. Que puguem portar amb nosaltres allà on anem i que puguem prendre en qualsevol moment. Ja que la millor vitamina és aquella que et prens. Així que si Mims no existís el món, la gent no tindria l’oportunitat de cuidar-se i prendre vitamines de manera fàcil, pràctica, assequible i saborosa!

Com vau decidir començar aquesta aventura empresarial?

Som dues germanes que venim del sector farmacèutic i en concret dels complements nutricionals, a això se li afegeix que el negoci familiar resideix al sector de les gominoles. Després d’analitzar molt la categoria de les gominoles amb vitamines, vam veure que hi havia unes barreres d’entrada per al consumidor molt clares que no estaven sent atacades, així que ens vam llançar a l’aventura de crear Mims, una marca que dóna resposta a aquestes necessitats de una manera innovadora i amb productes que tenen unes especificacions úniques al mercat.

Heu creat alguna empresa anteriorment?

No.

Què és el que us ha cridat l’atenció de Netmentora?

Un soci de Netmentora ens va parlar de la xarxa i vam veure que podia ser una molt bona oportunitat per aprendre, millorar i veure les coses des de noves perspectives.

On veieu la vostra empresa en els pròxims 2-3 anys?

En els propers 2-3 anys es preveu un creixement molt elevat dels complements alimentaris i especialment de les gominoles amb vitamines. Ens veiem amb un equip intern que creï i s’il·lusioni pel projecte tant com nosaltres. A més, veiem Mims fent el salt fora d’Europa i amb una gamma de productes més àmplia que l’actual per poder donar resposta a més necessitats (aquest any tindrem 5 productes a la nostra gamma). També veiem una marca reforçada quant a contingut i imatge que estigui ja posicionada a la ment del consumidor.

Quin és el vostre somni?

A Mims somiem amb un món on el que és saborós i divertit també pot ser saludable. Un producte que s’adapta a les mancances nutricionals i a les necessitats concretes de les persones. Perquè creiem que tenir cura es pot convertir en el nostre nou caprici diari. “Des del principi l’objectiu sempre ha estat fer de les vitamines un producte sense barreres, agradable i accessible per a tothom, sigui quina sigui la teva edat, les teves creences o les restriccions alimentàries” – Clara i Marta Casas, Cofundadores de Mims