Miistico, nova startup premiada

17 de novembre de 2022

Miistico és la primera i única plataforma a Espanya que agrega i ofereix diferents serveis místics (tarot, canalització, astrologia, numerología i altres) de qualitat i confiança 100% en línia a clients de tot el món. La plataforma funciona a través d'un procés senzill en el qual l'usuari tria un professional, reserva una sessió i paga en menys de 3 minuts. El dia de la cita només ha de connectar-se a la videollamada i gaudir de la sessió en línia. Miistico està revolucionant i normalitzant un mercat tradicional, no digitalitzat, informal, fragmentat, amb idees errònies i estigmes de "engany" i desconfiança que necessita una disrupció digital.

● Què es perd el món si la vostra empresa no existís?

Una immensa possibilitat de tenir moments amb un mateix a través de diferents eines místiques! La filosofia de Miistico es basa a consultar, no per a saber sobre el futur sinó, per a entendre el present i veure els camins i oportunitats que s'obren davant nosaltres. El Marketplace convida als usuaris a utilitzar les diferents i múltiples eines místiques per a aprendre a conèixer-te i entendre't millor i poder ser així la teva millor versió.

● Com vau decidir començar aquesta aventura empresarial?

Miistico neix de la inquietud de voler promoure, potenciar i recuperar els serveis místics com a eines de desenvolupament personal i autoconeixement. En la nostra família, l'astrologia és una realitat des que som petits. Es tracta d'una tradició heretada del nostre avi. Va néixer durant la guerra civil i mai va arribar a saber el dia exacte del seu naixement fins que el va trobar a través de l'astrologia, i, des de llavors, cada net s'anava de la clínica amb la carta natal en la canastilla. Sempre l'hem viscut com una eina per a conèixer millor la nostra naturalesa i els nostres potencials. El nostre avi ens va posar la llavor i des de llavors, l'interès pels serveis místics només ha anat en augment. Aquest projecte emprenedor neix de la COVID-19: hores i hores de confinament, algun ERTO i ganes de crear una empresa, i amics preguntant-nos pel nostre tarotista o astròleg de confiança per a tenir una sessió en línia. Després de la idea estem tres germans Reis, Alejandra i Álvaro. Els tres molt diferents i al mateix temps complementaris: Reis sent la passió pel món místic, ve del món empresa i com a Àries de soca-rel és emprenedora per naturalesa; Alejandra, Sagitari, és experta en comunicació, màrqueting i la creadora de la imatge corporativa de l'empresa; finalment, Álvaro és l'expert financer i qui aporta l'equilibri propi d'un Balança.

● Heu creat alguna empresa anteriorment?

És la nostra primera empresa! Encara que l'Álvaro ja va crear la seva pròpia empresa mentre estudiava la carrera.

● Què és el que us ha cridat l'atenció de Netmentora?

La qualitat personal (òbviament a part de la professional) de totes les persones amb les quals hem interactuat i ens han acompanyat durant aquesta fase de Bootcamp i la seva involucració així com la varietat de perfils que formen part de la xarxa.

● On veieu la vostra empresa en els pròxims 2-3 anys?

Volem convertir-nos en la plataforma de referència per a temes místics, no sols a Espanya sinó en el sud d'Europa en 2-3 anys. A través de Miistico volem aportar llum a un sector que, almenys a Espanya, s'ha presentat fins al moment tan fosc, ombrívol i amb estigmes d'engany i desconfiança.

● Quin és el vostre somni?

Ens agradaria construir un nou statu quo i canviar els tabús al voltant d'aquest sector. La nostra idea és impulsar una nova manera d'entendre els serveis místics i de conviure amb ells. Per això, volem que Miistico sigui un espai per a totes aquelles persones que vulguin tenir un moment per a elles, a través d'aquesta mena d'eines, i una de les principals fonts d'ingressos per als professionals del sector.