Kibus, nou Soci Jr.

25 de març de 2022

Albert Icart, Albert Homs i Marta Arisa, fundadors de Kibus, s’incorporen a Netmentora Catalunya després de ser premiats i rebre 2 anys d’acompanyament empresarial i individual.

Finalitzen una etapa, però fan un pas enllà i continuen amb el seu compromís amb la nostra xarxa com a Socis Júnior. A partir d’ara acompanyaran a altres emprenedors en el procés de desenvolupar i consolidar la seva empresa i, alhora, tindran l’oportunitat de continuar creixent amb l’experiència i expertise que aporta la xarxa.

Kibus té la missió de satisfer les necessitats de nutrició dels pet parents. Ho fan a través d’un electrodomèstic, de fàcil instal·lació a casa, que rehidrata càpsules d’aliments per a mascotes. Una innovació disruptiva que permet als consumidors alimentar a les seves mascotes amb la quantitat exacta, de forma sana i natural amb només prémer un botó.

En paral·lel, comercialitzen Surivet, una gamma completa de pinso per a mascotes totalment natural, sense colorants, conservants ni saboritzants artificials, amb un procés d’elaboració suau i carn de qualitat com a principal ingredient. Revenvinguda, Kibus!