GameSquare: un Marketplace de compravenda instantània de productes gaming i col·leccionables.

31 de gener de 2022

GameSquare és un Marketplace de compravenda instantània de productes gaming i col·leccionables que permet als usuaris descobrir el valor de la seva col·lecció i vendre-la a l’instant. La seva proposta de valor resideix a registrar la demanda de qualsevol producte del Marketplace, per facilitar les transaccions de forma instantània i efectiva.

La idea de GameSquare va sorgir arran d’un problema propi. En l’etapa universitària d’en Xavi, Pol, Martín i Gerard (equip fundador de l’empresa) solien vendre’s molts videojocs i productes friquis a portals de compra i venda com Wallapop, Milanuncios, Ebay, etc. Va ser llavors quan es van adonar de les grans dificultats que apareixien al llarg de tot el procés. Inconvenients com la pèrdua de temps xatejant i negociant amb desenes de persones que volien un mateix producte, haver-se de traslladar d’un costat a l’altre de la ciutat per recollir o vendre’s un videojoc, que finalment els generava un escàs rendiment econòmic.

Què es perd el món si la vostra empresa no existís?

L’oportunitat d’oferir la millor plataforma de compravenda friqui d’Espanya.

Heu creat alguna empresa anteriorment?

És la nostra primera aventura, encara que tot l’equip fundador ha treballat prèviament en altres startups.

Què és el que us ha cridat l’atenció de Netmentora?

La xarxa immensa de persona d’èxit que la formen i de les quals aprendre. Actualment, tenim moltíssims reptes al davant com startup i per a nosaltres és un regal poder comptar amb el suport de la xarxa per a ajudar-nos a resoldre’ls.

On veieu la vostra empresa en els pròxims 2-3 anys?

La veiem com a Marketplace de referència geek d’Espanya.

Quin és el vostre somni?

Crear la millor comunitat friqui al voltant de GameSquare. Ens agradaria que quan la gent pensi en friquisme, li vingui directament al cap GameSquare.

Gerard Jané, Co-CEO de GameSquare i membre de Netmentora Gràcies per la vostra aportació i benvinguts a la xarxa de Netmentora Catalunya