Founders CODEV: Compartir per créixer.

22 de novembre de 2021

El passat dijous 18 de novembre vam celebrar una sessió d’intercanvi sobre ventes dirigida a emprenedors.

L’objectiu d’aquesta nova sessió de Founders CODEV era intercanviar coneixement i dubtes sobre vendes i estratègia comercial. La primera part de la sessió, un Q&A, la va liderar Mariano Cugueró, Director Territorial de Caser, qui va resoldre dubtes i consultes dels emprenedors. Durant la segona part vam fer grups reduits per intercanviar experiències, best practices, reptes, etc. entre startups.

“Va ser molt enriquidor poder compartir amb la resta de participants què ens ha funcionat a nosaltres i com ho han enfrontat ells”

Teresa Pueyo, CEO & Co-founder Superlativa Botanicals i membre de Netmentora. Comptar amb una comunitat, rodejar-te de persones afins a la situació i reptes que afrontes és una oportunitat per augmentar la teva xarxa de contactes, visibilitat i formar part d’un entorn on donar i rebre. La transferència de coneixement obre nous camins, reinventa i suma perspectives. “Ha sigut el nostre primer esdeveniment al que hem assistit a Netmentora. Volem destacar molt positivament l’ambient generat a la sala després de la sessió i l’actitut col·laborativa dels/les emprenedor@s”.

Ricardo Conde, Co-founder Voilà Bio “M’ha agradat molt l’enfocament de la xerrada, que responia les nostres preguntes formulades prèviament” Klara Stepanova, Founder Competize i membre de Netmentora.

Edu Gaya, Barner Klara Stepanova, Competize Blas Segarra, Discoverfy Albert Duaigües, RawData Monica Rodríguez, Recovo Marta Iglesias, Recovo Sílvia Gómez, Sens Solutions Teresa Pueyo, Superlativa Oriol Aldomà, Talkual Ricardo Conde, Voilà Bio Jordi Boix, Psonríe Xavi Creus, Nectios