Cofidis selecciona dues startups de Netmentora per accedir a Innolab.

19 d'octubre de 2021

TalkualFoods i PayMeFy, totes dues startups membres de la xarxa Netmentora, han estat seleccionades per accedir sense cap cost a INNOLAB, el Lab d’UX de Cofidis.

Des del Grup Cofidis, empresa sòcia de Netmentora, s’ha creat una col·laboració-pilot bidireccional, per compartir i intercanviar experiència entre el talent humà de l’empresa i els emprenedors i empresaris de la xarxa i, alhora el retorn de participar en un ecosistema emprenedor, d’innovació i de suport al territori en un moment com l’actual.

Les sessions, que van començar a principis d’octubre i duraran fins al desembre, tenen el següent contingut:

· Sessió conjunta d’ 1h per fer un primer contacte (online) · Sessió individual de 2h per a la preparació del test d’usuaris (online) · Segona sessió individual d’1h per a la preparació del test (online) · Tercera sessió individual d’1h per a la preparació del test – visualització prèvia i validació (online) · Realització de el test a través de la plataforma online (a càrrec d’Innolab) · Sessió conjunta de 5h o sessió individual de 2,5 h a Innolab dels resultats del test. (Presencial a Innolab)