Barner Brand nous socis Jr.

31 de gener de 2022

Barner Brand passa a formar part de la Xarxa Netmentora, una iniciativa empresarial que impacta directament en el territori, en el creixement professional d’emprenedors i en el desenvolupament professional d’empresaris i directius.

A partir d’ara, i com a Soci Junior, Barner Brand acompanyarà a altres emprenedors en el procés de consolidar i escalar la seva empresa.

Barner Brand va ser fundada a principis de 2017 per dos amics, l’Edu Gaya i el Ramón Pérez. Després de viure les seves vides totalment immerses en el món digital, van identificar un problema que no sols els afectava a ells, sinó a milions de persones a tot el món: la sobreexposició a la llum blava.

Com a treballadors empedreïts i amants de la tecnologia, els seus ulls no podien suportar les llargues hores que passaven cada dia enfront de les pantalles. Volien trobar una solució que protegís els seus ulls i millorés la seva qualitat de vida sense sacrificar el seu estil. Després d’adonar-se que les solucions actuals del mercat no eren prou bones, van decidir crear unes ulleres dissenyades específicament per a pal·liar aquesta qüestió.

Des de la seva creació, Barner ha volgut esdevenir una empresa amb ànima. Volen ajudar les persones a viure vides tant vibrants i divertides com funcionals, i somien a construir un món en el qual la tecnologia i la sostenibilitat vagin de la mà.

Avui dia ja han aconseguit vendre més de 15.000 ulleres i més de 12.000 backers a 81 països i han començat a comercialitzar els seus productes a tot el món.