3 iniciatives que sorgeixen des de la xarxa Netmentora per ajudar a Ucraïna

15 de març de 2022

Des de Netmentora Catalunya ens volem fer ressò d’algunes de les iniciatives i aliances que han sorgit per part de membres de la xarxa, tant en l’àmbit nacional com internacional, per cooperar en pro de la comunitat ucraïnesa.

• HelpUcrania és una iniciativa social altruista nascuda durant la celebració del Mobile World Congress. Està impulsada per Santi Molins, fundador de TalentlFY, i té com a objectiu ajudar a professionals ucraïnesos del sector IT (treballadors de les tecnologies de la informació) a trobar feina a Espanya.

Des de TalenFY treballen, de manera directa, amb: la cambra bilateral d’Ucraïna, organismes públics espanyols (responsables de proporcionar documentació oficial), 5 agències de reclutament d’Ucraïna i més 50 startups tecnològiques (algunes d’elles de la nostra xarxa, com Columat, Refruiting, Psonríe o Discoverfy).

Visita la pàgina web de TalenFY per obtenir més informació. • Un antic guardonat de Réseau Entreprendre Brussel·les ha creat un lloc web per a posar en contacte a refugiats ucraïnesos amb amfitrions o famílies europees disposades a compartir casa seva, una habitació o cedir un habitatge buit de la seva propietat.

Més informació en el web d’EU4UA. • Réseau Entreprendre França, col·labora amb Creu Roja Internacional a través d’una campanya de recollida de donatius per tal que aquesta organització pugui continuar responent a les necessitats humanitàries més urgents de la població ucraïnesa en el seu territori.

Página web oficial de Creu Roja Internacional.