4YFN & Netmentora donaran suport a les startups amb més impacte a Catalunya

02/07/2021

L’aliança entre 4YFN & Netmentora contribuirà a la consolidació d’iniciatives emprenedores amb impacte a través d’un acompanyament empresarial liderat pels principals referents de el teixit empresarial català.

La major xarxa de líders empresarials i l’esdeveniment per excel·lència per a l’ecosistema emprenedor s’uneixen per donar suport a startups amb seu a Catalunya amb la voluntat de fomentar la creació d’ocupació i el desenvolupament econòmic del territori.

Aquesta col·laboració pren com a punt de partida el pitch per a emprenedors que ha realitzat Netmentora al 4YFN, al que s’han seleccionat 6 projectes emprenedors entre un total de 40 participants.

Orpheus, un sistema de gestió intel·ligent per aconseguir espais sostenibles; Blainebox, un servei de lloguer flexible de rams de flors artificials per subscripció per a negocis i cases; Superlativa Botanicals: una marca digital de suplementació femenina que ofereix una experiència de compra personalitzada; NUWE, una plataforma que utilitza reptes reals per crear un sistema de captació de talent tech que garanteix transparència i evita biaixos a la selecció, WeZero, una botiga en línia que ofereix productes sense envàs de plàstic d’un sol ús, així com un sistema de retorn dels envasos per fomentar el consum sostenible i Nixi for children, un kit de realitat virtual per que els nens i les seves famílies puguin preparar-se abans d’una operació.

D’entre aquests projectes els més votats han estat Nixi for Children, Orpheus i Altaïr Botanicals, que tindran accés directe a la fase d’acompanyament empresarial liderat per la xarxa de Netmentora Catalunya.

L’objectiu d’aquest acompanyament és oferir un suport sense cost a les startups de fins a 2 anys per acostar als projectes emprenedors el coneixement i l’experiència de líders empresarials de primer nivell i així ajudar-los a afrontar els reptes que presenten.

L’aliança de Netmentora & 4YFN té com a propòsit la consolidació de projectes a través de l’intercanvi de coneixement i la intel·ligència col·lectiva, així com introduir l’ecosistema emprenedor a una dinàmica basada en la reciprocitat i el creixement en xarxa.

Aquesta iniciativa és un pas clau per seguir avançant en la creació d’ocupació amb impacte i el desenvolupament econòmic sostenible a Catalunya, en línia amb el propòsit de Netmentora Catalunya.

Newsletter

Segueix-nos

© IndianWebs